Absztraktok beküldése lezárult

A szervezők a konferencia témájához kapcsolódó absztraktokat várnak a szóbeli előadásokhoz, poszterekhez, workshopokhoz és szimpóziumokhoz.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kongresszus tudományos programjában csak az előzetesen regisztrált, illetve a részvételi díjat befizetett előadók szerepelhetnek.

FRISSÍTÉS: Az absztraktok beadási határidejét meghosszabbítottuk új beadási határidő: 2019. április 15.

Formai követelmények

  • Egy személy több absztraktot is benyújthat. Az egyes absztraktok esetében mindig azt a nyelvet kell választani, amin az előadását fogja tartani.
  • Az absztraktot magyar vagy angol nyelven kérjük beadni. Teljesen azonos előadás absztraktja két nyelven nem adható be, mivel az előadásokat szinkrontolmácsolással fordítják a konferencián!
  • Amennyiben magyar nyelvű absztraktot ad be, kérjük az absztrakt szöveg végén, a címet angolul is megadni.
  • A szerző(k) teljes (nem rövidített, de titulus nélküli) nevét, majd a szerző munkahelyének nevét és a település nevét szükséges megadni (pl. Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat, helységnév).
  • A választható prezentációs formák: poszter, előadás, workshop, szimpózium
  • Jelölje a legmegfelelőbb témát a konferencia meghirdetett témái közül és adjon meg 3 kulcsszót a prezentációjához.
  • Az absztrakt szöveg nem haladhatja meg a 2500 karaktert (a beírt szöveg a cím, a szerzők neve és munkahelye, valamint a kulcsszavak nélkül értendő) és nem tartalmazhat ábrát vagy táblázatot.

Prezentációs formák

Előadás: Jelentkezhetnek önálló rövid kb. 10 perces előadások kivonatával (pontos időtartamról az absztrakt elfogadásáról szóló levélben fogjuk tájékoztatni). A Tudományos Bizottság téma szerint csoportosítja az előadásokat, és témablokkokat alakít ki. A tematikus előadásblokkokban vitaidőt is biztosítunk, azonban ehhez kérjük tartsa a programban megjelölt előadási idejét! Az üléselnök befejezésre kérheti fel az előadót, ha az időt nem tartja. Amennyiben a Tudományos Bizottság nem fogadja el előadásként a benyújtott absztraktot, poszterként való szerepeltetésre adhat lehetőséget.

Poszter

Workshop: csak kérés esetén szervezzük meg, kérését jelezze a icevi.rc2019@gmail.com címen.

Szimpózium: csak kérés esetén szervezzük meg, kérését jelezze a icevi.rc2019@gmail.com címen.